Käyttäjän muistilehtiö

  1. Tarkista auto ennen käyttöönottoa ja ilmoita vauriot, joita ei ole merkitty auton vauriolistaan. Ilmoita myös puutteista sisätilojen osalta, esim. jos auto on epäsiistissä kunnossa edellisen käyttäjän jäljiltä. Näin varmistat, ettei sinulle aiheudu siivouskuluja.
  2. Toriparkissa irrota latauskaapeli ja laita se takakonttiin, muissa käyttöpisteissä on kiinteä latauskaapeli, jota ei oteta mukaan, vaan laitetaan telineeseen siistiin nippuun.
  3. Noudata ajaessasi liikennesääntöjä ja nopeusrajoituksia. Älä aiheuta muille vaaraa esim. turhalla kiihdyttelyllä.
  4. Auton hansikaslokerossa on pesukortti (voi löytyä ohjekirjakansiosta). Käytäthän auton tarvittaessa pesussa Launeenkadun Pesuparkissa (auki 24/7). Pesuparkissa voit myös imuroida auton. Viethän omat roskasi pois. Kiitos, että huolehdit siisteydestä seuraavaa käyttäjää ajatellen.
  5. Palauta auto ajoissa samaan paikkaan mistä otit sen. Muista, että kännykkäsovellus toimii vain varatun ajan! Latauksen tulee myös olla kytkettynä ennen varausajan päättymistä.
  6. Kytke latauskaapelit huolella autoon sekä latauspisteeseen. Toriparkissa seuraa ohjeita: lataus aloitetaan ja päätetään laitteen kyljessä riippuvalla lukijalla. Älä siis kytke kaapeleita ristiin! Varmista kaapelit kytkettyäsi, että lataus alkaa. Toriparkissa tämän kertoo laitteen teksti, muissa paikoissa latauslaitteeseen tulee sininen valo.
  7. Varmista vielä ennen ovien sulkemista, että olet muistanut ottaa tavarasi mukaan. Käy myös auton kunto kertaalleen läpi. Jos matkan aikana sattuu vahinko, ilmoita siitä välittömästi ja rehellisesti.
  8. Kiitos kun noudatit ohjeita. Tervetuloa käyttämään yhteiskäyttöautoa uudelleen!

Aloita palvelun käyttö jo tänään!

Nyt kun tiedät, miten helposti saat palvelun käyttöösi, voit kokeilla itse miten se toimii. Avaa sovellus alla olevasta napista ja rekisteröidy käyttäjäksi. Selainpohjainen sovelluksemme on käytettävissä kaikilla verkossa olevilla laitteilla. Sinun ei siis tarvitse ladata sovellusta App Store- tai Google Play -sovelluskaupasta puhelimellesi. Suosittelemme tallentamaan sovelluksen vuokraussivun pikakuvakkeen mobiililaitteen työpöydälle, jonka kautta pääset sovellukseen aina helposti.