Uusi ohjevideo: auton pesun merkitys

Meidän kaikkien vastuulla on pitää yhteiskäyttöautot puhtaina ja hyvässä kunnossa. Olemme julkaisseet uuden ohjevideon, jossa korostamme auton pesun tärkeyttä jokaisen käyttökerran jälkeen. Tämä ei ainoastaan paranna seuraavan käyttäjän kokemusta, vaan myös ylläpitää autojemme laatustandardia. Pidetään yhdessä huolta, että ajokokemus on aina ensiluokkainen!

Tutustu ohjevideoon ja käytä autojamme vastuullisesti noudattaen hyväksyttyjä käyttöehtoja. Muistutamme, että pesu ja puhdistus ovat olennainen osa vastuullista käyttäytymistä. Videon ja lisätietoja autojen käytöstä löydät helposti Japster-mobiilisovelluksestamme sekä verkkosivuiltamme.

Tarjoamme Lahden alueella täyssähköautoja, jotka ovat saatavilla neljästä eri nouto- ja palautuspisteestä. Kaikki täyssähköautot ovat helposti varattavissa Japster-sovelluksen kautta, ja yhdellä latauksella voit suunnata vaikkapa Helsinkiin ja takaisin!

Pidetään yhdessä huolta yhteiskäyttöautoistamme, jotta kaikilla on miellyttävä ja turvallinen ajokokemus.

Aloita palvelun käyttö jo tänään!

Nyt kun tiedät, miten helposti saat palvelun käyttöösi, voit kokeilla itse miten se toimii. Avaa sovellus alla olevasta napista ja rekisteröidy käyttäjäksi. Selainpohjainen sovelluksemme on käytettävissä kaikilla verkossa olevilla laitteilla. Sinun ei siis tarvitse ladata sovellusta App Store- tai Google Play -sovelluskaupasta puhelimellesi. Suosittelemme tallentamaan sovelluksen vuokraussivun pikakuvakkeen mobiililaitteen työpöydälle, jonka kautta pääset sovellukseen aina helposti.