Yhteiskäyttöautot Hollolan Prismassa

Täyssähköiset yhteiskäyttöautot Hollolassa

Lahden Autovuokraus on tarjonnut vuodenvaihteesta alkaen täyssähköisiä yhteiskäyttöautoja Lahdessa autoa tilapäisesti tarvitseville. Nyt palvelu on laajentunut myös Hollolaan. Hollolan Prismassa on varattavissa kaksi Renault Zoe -merkkistä täyssähköistä autoa.

Yhteiskäyttöpalvelu on helposti käytettävissä verkkosovelluksella, ja käytön voit aloittaa helposti Yhteiskäyttö-sivulta. Ennen auton varaamista asiakkaan täytyy rekisteröityä käyttäjäksi vahvalla tunnistautumisella. Tällä varmistetaan autojen vastuullinen käyttö. Auto varataan sovelluksella, minkä jälkeen asiakas voi noutaa
sen Prismasta. Autot on merkitty parkkihallissa Yhteiskäyttöauto -tunnuksella. Auto avataan kännykällä ja se käynnistyy ilman avainta. Ovet toimivat sovelluksella koko varauksen ajan. Käytön päätteeksi auto palautetaan Prismaan omalle paikalleen ja laitetaan lataukseen seuraavaa käyttäjää varten. Sovelluksen, auton ja
latauslaitteen käyttö on helppoa ja pulmatilanteissa Lahden Autovuokraus opastaa käyttäjää puhelimen välityksellä, johon vastataan 24/7.

Lahden Autovuokraus haluaa Ympäristöpääkaupunki 2021 -kumppanina omalta osaltaan edistää
päästöttömään liikenteeseen siirtymistä.

Ympäristöystävällinen valinta

Täyssähköiset autot ovat ilmastoystävällisiä, sillä niiden käyttö ei lisää ilmakehän hiilidioksidipitoisuutta. Lisäksi yhteiskäyttö on kiertotalouden mukaista jakamistaloutta, mikä puolestaan säästää raaka-aineita ja hillitsee teollisuuden aiheuttamia haittoja, kun tuotteita ei tarvitse valmistaa entisissä määrin.

Lahti tehty kestäväksi logo

Tutustumishinta juhlavuoden kunniaksi

Ympäristöpääkaupunkivuoden kunniaksi yhteiskäyttöautoilla on tutustumishinnat vielä toukokuun ajan: 9,90 €/h tai 40 €/vrk. Täyteen ladatulla akulla voi ajaa noin 300 km eikä käyttäjän tarvitse ladata akkua, mikäli ajokilometrit jäävät tämän alle. Täyssähköinen yhteiskäyttöautoilu on vaivaton vaihtoehto tilapäiseen auton tarpeeseen ja lisäarvona palvelun käyttäjä vaikuttaa valinnallaan paremman yhteisen ympäristön puolesta.

Aloita palvelun käyttö jo tänään!

Nyt kun tiedät, miten helposti saat palvelun käyttöösi, voit kokeilla itse miten se toimii. Avaa sovellus alla olevasta napista ja rekisteröidy käyttäjäksi. Selainpohjainen sovelluksemme on käytettävissä kaikilla verkossa olevilla laitteilla. Sinun ei siis tarvitse ladata sovellusta App Store- tai Google Play -sovelluskaupasta puhelimellesi. Suosittelemme tallentamaan sovelluksen vuokraussivun pikakuvakkeen mobiililaitteen työpöydälle, jonka kautta pääset sovellukseen aina helposti.