Pysäköintitunnukset kaikille yhteiskäyttöautoille

Kaikille yhteiskäyttöautoilemme on hankittu asukaspysäköintitunnukset, jotka oikeuttavat pysäköimiseen kaikilla asukas- ja yleispysäköinnille merkityillä pysäköintipaikoilla Lahden alueella. Alla olevasta linkistä saat avattua Lahden kaupungin yleispysäköintikartan, johon on merkitty sallitut pysäköintialueet.

https://www.lahti.fi/tiedostot/tilapainen-asukas-ja-yleispysakointikartta-2021/

Pysäköintitunnus oikeuttaa pysäköimiseen kadunvarren asukaspysäköintipaikoilla A, B, C ja D, jotka on esitetty oheisella kartalla. Pysäköintimaksua ei tarvitse maksaa, eikä pysäköintikiekkoa tarvitse käyttää.

Yhteiskäyttöauto on helppo ja huoleton tapa liikkumiseen kaupungissa. Yhteiskäyttöautolla ajelet sähköisesti myös mökille kuin tuttavillekin.

Yhteiskäyttöautot löydät Lahden keskustan Toriparkista sekä Sykkeen, Launeen ja Hollolan Prismoilta.

Lahden Autovuokraus noutopisteet kartalla

Tutustu yhteiskäyttöautoihimme: https://yhteisautot.fi/yhteiskayttoautoilu tai tee varaus: https://lahdenautovuokraus.app

Aloita palvelun käyttö jo tänään!

Nyt kun tiedät, miten helposti saat palvelun käyttöösi, voit kokeilla itse miten se toimii. Avaa sovellus alla olevasta napista ja rekisteröidy käyttäjäksi. Selainpohjainen sovelluksemme on käytettävissä kaikilla verkossa olevilla laitteilla. Sinun ei siis tarvitse ladata sovellusta App Store- tai Google Play -sovelluskaupasta puhelimellesi. Suosittelemme tallentamaan sovelluksen vuokraussivun pikakuvakkeen mobiililaitteen työpöydälle, jonka kautta pääset sovellukseen aina helposti.