Casimir Jürgens ja Matias Rajaniemi tutustumassa organisaation uuteen kulkuneuvoon.

Pelicans mukana pilottihankkeessa

Pelicans on mukana Lahden Autovuokrauksen käynnistämässä pilottihankkeessa. Hankkeen myötä lahtelaisseuralla on yhteiskäytössään täyssähköinen Peugeot 2008. Alkuperäinen artikkeli julkaistu Pelicansin sivuilla.

Lahden Autovuokraus Oy käynnisti alkuvuodesta Lahdessa pilottihankkeen, minkä myötä kaupunkilaisilla on ollut mahdollisuus varata ja vuokrata yhteiskäytössä olevia sähköautoja käyttöönsä.

Hiilineutraalisuutta tavoitteleva Pelicans on myös mukana pilottihankkeessa ja on saanut käyttöönsä Lahden Mega-Autolta täyssähköisen Peugeot 2008 henkilöauton. Organisaation pelaajien, valmentajien ja henkilökunnan yhteiskäytössä olevalla autolla pyritään suorittamaan mahdollisimman tehokkaasti kaikki Lahden seudulla päivittäin tapahtuva liikennöinti.

– Pilottihanke tukee meidän tavoitteitamme matkalla kohti hiilineutraalisuutta. Yhteiskäyttö- ja sähköautot ovat tulevaisuutta. Meidän kokemuksemme sekä esimerkiksi pelaajilta saadut palautteet ovat olleet erittäin positiivisia, Pelicansin asiakkuus- ja myyntijohtaja Jari Pohjonen kommentoi.

– Ajatuksemme on ollut tarjota lahtelaisille, jotka eivät välttämättä omista autoa, matalan kynnyksen ekologinen vaihtoehto satunnaiseen autoilun tarpeeseen. Oli hienoa saada myös Pelicans mukaan hankkeeseen, sillä tätä kautta muutkin seurat ja yritykset voivat havaita yhteiskäyttöautoilun tarjoamia etuja sekä mahdollisuuksia, Lahden Autovuokraus Oy:n toimitusjohtaja Vesa Putkonen kertoo.

Lahden Autovuokraus Oy:n, Pelicansin ja Mega-Auton lisäksi hankkeessa on mukana sähköyhtiö Oomi, jonka käsialaa ovat yhteiskäyttöautojen latauspisteet.

Aloita palvelun käyttö jo tänään!

Nyt kun tiedät, miten helposti saat palvelun käyttöösi, voit kokeilla itse miten se toimii. Avaa sovellus alla olevasta napista ja rekisteröidy käyttäjäksi. Selainpohjainen sovelluksemme on käytettävissä kaikilla verkossa olevilla laitteilla. Sinun ei siis tarvitse ladata sovellusta App Store- tai Google Play -sovelluskaupasta puhelimellesi. Suosittelemme tallentamaan sovelluksen vuokraussivun pikakuvakkeen mobiililaitteen työpöydälle, jonka kautta pääset sovellukseen aina helposti.