City-Yhteisautot Oy

Leasing

Joustava ja huoleton tapa hankkia auto.

Parasta paikallista palvelua

Leasing

Järkevä ja edullinen vaihtoehto auton ostamiselle

Leasing on huoleton ja kätevä tapa hankkia auto omaan tai yrityksen käyttöön. Leasingillä on yksi selkeä kuukausikulu, joka kattaa kaiken, eikä aiheuta ylimääräisiä ja yllättäviä kuluja. Leasing on erinomainen tapa hankkia ajoneuvo yrityksen jokapäiväiseen käyttöön selkeästi ennustettavilla käyttökustannuksilla, jotka ovat vietävissä suoraan kirjanpitoon.
Leasingissa on valittavissa kattava valikoima pienistä kaupunkiautoista aina tilaviin edustusautoihin. Leasing-autoksi on saatavilla myös energiaystävälliset mallit, kuten hybridi-, sähkö- ja maakaasukäyttöiset autot. Kaikista vaihtoehdoista on saatavilla automaatit ja farmarimallit. Kysy myös pakettiautovaihtoehdot sekä erikoisautot työkäyttöön, esim. pickup 4×4.
Sivuillamme näet esimerkkejä autoluokista ja tarjolla olevista leasing-vaihtoehdoista. Pyydä tarjous täyttämällä lomake tai soita meille ja kysy lisää edullisesta leasing-palvelustamme.

Leasing 1: Volkwagen Polo

Tarjous sisältää 2000km/kk (lisäkilometrit 0,25€/km), vakuutuksen 500€ omavastuulla/vahinkotapaus, Assistance 24h -tiepalvelun, kausittaiset renkaiden vaihdot sekä määräaikaishuollot.

Minileasing: Opel Astra tai vastaava

Tarjous sisältää 2500 km/kk (lisäkilometrit 0,25€/km), vakuutuksen 500€ omavastuulla/vahinkotapaus, Assistance 24h -tiepalvelun, kausittaiset renkaiden vaihdot sekä määräaikaishuollot.

City-Yhteisautot Oy

Minileasing

Minileasing-palvelumme on edullinen ja riskitön tapa hankkia ajoneuvo yli 30 päivän pituisille ajanjaksoille. Huoleton palvelu sisältää yhden hinnan ilman piilokuluja. Sinun ei tarvitse huolehtia vakuutuksista, huolloista, katsastuksesta, renkaiden vaihdosta tai siitä, jos autoon tulee vika. Saat tarvittaessa käyttöösi sijaisauton.

Minileasing sopii loistavasti niin omaan kuin yrityksen käyttöön esimerkiksi kesäautoksi, opiskelijalle, projektiautoksi, määräaikaiselle työntekijälle tai uuden auton odotusajan käyttöön. Perheen ykkösauton ollessa kovalla käytöllä on minileasing kätevä tapa hankkia kakkosauto ilman auton ostamiseen liittyviä kuluja ja sitoutumista. Minileasing sisältää ajoneuvon toimituksen asiakkaalle, liikenne- ja kaskovakuutuksen, Assistance 24h -tiepalvelun, valitut kilometrit, talvi- ja kesärenkaat sekä huollot. Tarjolla erittäin laaja ja monipuolinen valikoima ajoneuvoja erilaisiin tarpeisiin. Saatavilla myös energiaystävällisiä malleja, kuten hybridi-, sähkö- ja maakaasukäyttöiset mallit.

Joustava leasing

Sitoudut vain 30 vrk, jonka jälkeen voit palauttaa auton milloin vain tai jatkaa sopimusta. Ei turhia tai yllättäviä kuluja.

Laaja valikoima autoja

Tarjolla erittäin laaja ja monipuolinen valikoima ajoneuvoja erilaisiin tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin.

Paikallinen toimija

Olemme täysin paikallinen ja kotimainen palveluntarjoaja. Pyydä leasing-tarjous alla.

Monipuolinen ratkaisu

Minileasing sopii esimerkiksi odotusautoksi, projekteihin, kausittaiseen tarpeeseen, yhteyskäyttöön tai lomalle!

Kiinnostuitko leasingistä?

Soita meille ja kysy lisää joustavista leasing-vaihtoehtoista.

Ota yhteyttä meihin

Täytä oheinen lomake ja vastaamme kyselyysi tarjouksen merkeissä viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa.