Lahden silhuetti

Lahden Autovuokraus Oy mukana Hiilineutraalin rakentamisen kehityskeskuksessa

Lahden kaupunki on perustanut Hiilineutraalin rakentamisen kehityskeskuksen edistämään rakentamisen hiilijalanjäljen vähentämistä mm. uusilla teknisillä ratkaisuilla. Lahden Autovuokraus Oy on mukana yhteistyökumppanina jakamassa tietoa sähköautoilun lisääntymisen huomioimisesta jo rakentamisen suunnitteluvaiheessa. Lisäksi tarjoamme yrityksille ja taloyhtiöille yhteiskäyttöautojen palvelumallia, josta meille on kertynyt kokemusta kuluttajapalvelujen osalta.

Olemme iloisia voidessamme osallistua Hiilineutraalin rakentamisen kehityskeskuksen yhteistyökumppanina konkreettisiin toimiin kohti parempaa tulevaisuuden yhteiskuntaa!

Aloita palvelun käyttö jo tänään!

Nyt kun tiedät, miten helposti saat palvelun käyttöösi, voit kokeilla itse miten se toimii. Avaa sovellus alla olevasta napista ja rekisteröidy käyttäjäksi. Selainpohjainen sovelluksemme on käytettävissä kaikilla verkossa olevilla laitteilla. Sinun ei siis tarvitse ladata sovellusta App Store- tai Google Play -sovelluskaupasta puhelimellesi. Suosittelemme tallentamaan sovelluksen vuokraussivun pikakuvakkeen mobiililaitteen työpöydälle, jonka kautta pääset sovellukseen aina helposti.