Lahden Autovuokraus Oy

Vuokraa auto Lahdesta

Vuokra-autolla liikut kätevästi kaupungissa ja pääset matkaan joustavasti oman aikataulusi mukaan.

Parasta paikallista palvelua

Vuokraa auto, pakettiauto tai minibussi Lahdesta helposti ja edullisesti lyhytaikaiseen tai pidempään käyttöön. Täysin kotimainen autovuokraamo tarjoaa sinulle kattavan valikoiman laadukkaita autoja, joista löydät oikean juuri sinun tarpeisiisi. Tutustu autoluokkiin ja tee varaus kätevästi verkossa. Voit myös soittaa meille, niin sovitaan vuokrauksesta suoraan puhelimessa.

Pieni perheauto

Helppo ja edullinen vuokra-auto pienillä käyttökustannuksilla. Sopii niin kaupunkiliikenteeseen kuin myös matka-ajoon. Täydellinen valinta perheen kakkosautoksi. Tässä autoluokassa valittavana esimerkiksi Volkswagen Polo, Toyota Yaris tai Opel Costra.

Perheauto

Tämä autoluokka sopii sinulle, kun tarvitset hieman enemmän tavaratilaa. Mukavan tilavasta kokoluokasta löytyy hyviä vaihtoehtoja myös yrityskäyttöön. Esimerkkejä tästä ajoneuvoluokasta ovat Volkswagen Golf ja Opel Astra. Saatavilla myös farmarimallit sekä automaatit.

Keskiluokka

Tilava perheauto, jossa on riittävästi tavaratilaa pidemmillekin matkoille. Tämä ajoneuvoluokka sopii täydellisesti myös yrityksen edustajalle, joka tarvitsee niin tilaa kuin mukavuutta matka-ajossa. Tässä kokoluokassa on saatavilla myös citymaasturit. Esimerkiksi Toyota Corolla, Volkswagen Passat, Toyota C-HR ja Renault Kadjar.

Pakettiautot (6-13 m3)

Meiltä saat helposti pakettiautoja aina noin 6 m3:n Volkswagen Transportereista suurempiin 11 m3:n Volkswagen Craftereihin, jotka sopivat loistavasti muuttoautoksi tai korkeutta ja tilaa vaativiin kuljetuksiin. Kysy myös maakaasukäyttöisiä VW Caddyja, joissa tavaratila on noin 3 kuutiometriä. Pakettiautojamme saa ajaa B-kortilla.

Minibussit

Minibussi on loistava vaihtoehto isomman (1+8) ryhmän tai perheen liikkumiseen. Lomamatkat, golfmatkat, polttarireissut, urheiluturnaukset ja yritysvierailut onnistuvat kätevästi minibussilla, jolla varmistat turvallisen ja helpon matkanteon. Saatavilla automaatti- sekä manuaalivaihteisia malleja, esimerkiksi Toyota Proace Verso.

Vuokra-auto jokaiseen tarpeeseen

Meiltä löydät kustannustehokkaat ratkaisut niin kertavuokrauksiin kuin pidempiaikaiseen vuokraukseen. Kaikki vuokrauspalvelut sisältävät auton huolto- ja ylläpitokulut, joten sinun ei tarvitse murehtia vakuutuksista, huolloista, katsastuksista tai renkaiden vaihdoista.
Assistance-palvelumme toimii 24h, jolla varmistamme matkan jatkuvuuden kaikissa tilanteissa. Mikäli vuokra-auto rikkoutuu, saat käyttöösi sijaisauton, jolla matkasi jatkuu sujuvasti.
Kun tarvitset autoa yli 30 vuorokaudeksi, muttet halua sitoutua auton hankintaan, valitse silloin minileasing tai leasing-palvelu. Lue lisää näistä palveluista Leasing-sivulta tai ota yhteyttä meihin niin löydämme yhdessä kustannustehokkaimman leasing-vaihtoehdon juuri sinun tai yrityksesi käyttöön.

Minileasing

Joustava ja huoleton tapa hankkia auto.

Oletko kiinnostunut pidemmästä vuokrauksesta tai onko autotarpeesi kausittaista? Minileasing on huoleton tapa hankkia auto juuri siksi aikaa kuin sitä tarvitset. Jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa.